Rullaverhot

Rullaverhot on hyvä ratkaisu lisätä tyyliä sisustukseen. Rullaverhoja voi käyttää loistavasti yhdessä tekstiili verhojen kanssa. Rullaverhot takaa auringon paistaessa hyvän suojan.
Meidän valikoimasta löytyy yli 400 eri kangasvaihtoehtoja, jotka on erikoiskäsitelty, ei kerää pölyä, eikä kosteutta. Vuosien aikana kankaan laatu pysyy hyvänä eikä muuta muotoansa. Pitkäikäisen käyttöajan takaa laadukkaat mutta helppokäytöiset mekanismit.

* Sopii jokaiseen sisustukseen

Laaja valikoima kankaita tarjoaa kauniita ja nykypäiväisiä värejä. Meidän valikoimasta löytyy niin valoja läpäiseviä ja myös täysin pimennyskankaita. Suunittele oma olohuone puoli pimentävallä kankaalla, suojaa itsesi aurongolta ja vieraiden katseluilta,sekä samalla voit nautiskella päivänvalosta. Valitse täysi pimennys makuuhuoneeseen. Täysi pimeys takaa hyvän unenlaadun.

* Muuta tavallinen rullaverho kauniiksi sisustuselementiksi


Voit valita tavallisen mekanismin sijaan jonkun rohkeamman värin. Lisää erilainen alalista. Ketjun ei tarvitse olla aina samanvärinen kuin mekanismi. Käyttäessä näitä pieniä vinkkejä voitte saada oman näköisenne rullaverhon.

* Rullaverho avattaviin ikkunoihin

Ikkunat jotka avautuu kaltevasti tai ovat täysin avattavat ovat erittäin kätevät mutta tavallisen rullaverhon käyttäminen ei ole hyvä ratkaisu siihen. Sunshade Kaihdin ja Markiisi suosittelee Kasettirullaverhoja tai sivuvaijereilla olevat minirullaverhot. Kasettirullaverhon mukana tulee sivulistat, jotka pitävät kankaan paikalla ja ei anna sen liikkua eteenpäin kun ikkuna on avattu. Kasettirullaverhoilla on myös toinen hyvä ominaisuus, sivulistat estää valon pääsyn huoneeseen ja tästä syystä on se hyvä ratkaisu myös makuuhuoneeseen. Toinen mahdollisuus on sivuvaijereilla varusteltu minirullaverhot. Sivuvaijerit pitää kankaan paikalla eikä anna sen liikkua.

* Alhaalta ylös rullaverho

Yhä enemmän ja enemmän etsitään ratkaisua siihen, että suojattaisiin vain ikkunan alimmaista osaa niin, että ylhäältä paistaisi valoa huoneeseen. Hyvä ratkaisu siihen on plisekaihdin. Rullaverho on myös hyvä vaihtoehto . Meidän valikoimasta löytyy myös alhaalta ylös sulkeutuva kasettirullaverho.
*Screen rullaverho – suojaa auringolta mutta säilytä näkyvyys
Isoihin ikkunoihin on hyvä ratkaisu screen rullaverho. Se heijastaa ulospäin auringon kuumuuden ja värejä haalistavan UV säteilyn mutta päästää huoneeseen riittävän määrän valoa. Screen rullaverho ei estä näkyvyttä. Voidaan asentaa niin sisätiloihin kuin myös ulkotiloihin. Meidän tarjoamat screenkankaat ovat tulelta ja vedeltä suojattuja.

Miksi valita Sunshade:n rullaverhot?  rullaverhot

* Laadukkaat mekanismit rullaverhot
* Paljon erilaisia kankaita
* Kasetti rullaverhot
* Alhaalta ylös kasetti systeemi
* Motorisoidut vaihtoehdot
* Mekanismeillä 7 vuoden takuu
* Valmistetaan tilaustyönä  rullaverhot

Kysy tarjous!

Sunshade rullaverhot, laatua seitsemän vuoden takuulla.